Norsk Stabijhoun Klubb, Jarveien 4c. 7072 Heimdal leder@stabijhoun.no

Til fremtidige og eksisterende medlemmer av NoSK.

Vi har minst en ting felles; vår interesse for verdens mest fantastiske hunderase, Stabijhoun. Det er en veldig sjelden rase som trenger at vi jobber sammen for den. Både via helse og avl, og via informasjon og markedsføring av rasen. Dette er ting som tar tid og krever engasjerte folk på saken.
Ukentlig får vi med verv i klubben telefoner og mailer fra folk som er interesserte i rasen, og vi prøver å hjelpe alle så godt vi kan. Stabijen fortjener det, og vi sier ikke nei takk til flere medlemmer heller. Det koster å drive klubb for en så lite utbredt rase, så alle monner drar.

Som medlem/familiemedlem i klubben kan du finne venner med felles interesser og kanskje prøve nye aktiviteter sammen. For at det skal kunne arrangeres aktiviteter er vi avhengige av at folk stiller frivillig opp for å arrangere disse. Vår raseklubb arrangerer turtreff på Østlandet gjennom hele året, i tillegg arrangerer vi et helgetreff en gang i året med forskjellige aktiviteter. På helgetreffene hittil har folk fått muligheten til å prøve forskjellige aktiviteter/hundesporter slik som blodspor, agility, nosework og lignende. Vi oppfordrer også til at folk kan avtale turtreff og andre aktiviteter andre steder i landet. På høsten deltar vi med rasetorg på Dogs4All. Her stiller flere av klubbens medlemmer opp for å informere om rasen og vårt arbeid.
Klubben utgir Stabijposten som belyser det meste av aktiviteter gjennom året.

Hva med å bli medlem, gjerne ta på seg verv og bidra til å gjøre klubben til det en selv ønsker den skal være? Klubben trenger enda flere som ønsker å bidra til et sosialt fellesskap for både to- og firbeinte.

Mvh
Styret i Norsk Stabijhoun Klubb