Norsk Stabijhoun Klubb, Jarveien 4c. 7072 Heimdal leder@stabijhoun.no
Klubben inviterer til månedlige turtreff rundt omkring på Østlandet. Turene legges som oftest til søndager og er lette turer som passer for de aller fleste. Her kan du se planlagte datoer utover, mer informasjon om det enkelte treffet oppdateres fortløpende. Vi oppfordrer også klubbens medlemmer andre steder i landet til og arrangere treff. Bruk gjerne klubbens facebook-gruppe til det.


TURTREFF PÅ SVARTSKOG
Lørdag 17. oktober 2020 klokken 12
Oppmøtested: Vestenga – fotballbanen på Svartskog

 
Det årlige turtreffet på Svartskog gjennomføres lørdag 17 oktober i, som alltid, strålende solskinn😜. Vi går til gapahuken hvor det blir mulighet for grilling.
Kontaktperson er Kenneth Johannesen, tlf. 90780926.
Vi gleder oss til å se dere!😊 
 
 

Vi følger helsemyndighetenes råd om å holde avstand, vaske hendene og holde oss hjemme dersom vi er syke/har symptomer på luftveisinfeksjon.

Både deltaker og arrangør er ansvarlig for god håndhygiene.

Vi vil lage en oversikt over hvem som har vært til stede dersom en evt smittesporing skulle være påkrevd. 
 
 

TURTREFF Tæruddalen
Lørdag 14. november 2020 klokken 12
Oppmøtested: Tæruddalen innfartsparkering
 
Velkommen til turtreff i Tæruddalen! Vi møtes på innfartsparkeringen i Tæruddalen og går tur på stier i skogen. Vi møtes uansett vær, og dagens «turleder» Berit, tilpasser turen til gruppa. Du må regne med litt fuktig underlag i skogen på denne årstiden 😊 Berit legger gjerne tilrette for litt aktiviteter underveis på turen, du må selv sørge for god belønning (godbiter, leker). Ta med sitteunderlag og noe å spise hvis du ønsker.
Tæruddalen parkering ligger på Skedsmokorset (nord for Oslo) ved Tæruddalen skole. Ta kontakt med Berit hvis du lurer på noe – tlf 47016138.