Norsk Stabijhoun Klubb, Jarveien 4c. 7072 Heimdal leder@stabijhoun.no

Klubben inviterer til månedlige turtreff rundt omkring på Østlandet. Turene legges som oftest til søndager og er lette turer som passer for de aller fleste. Her kan du se planlagte datoer utover, mer informasjon om det enkelte treffet oppdateres fortløpende. Vi oppfordrer også klubbens medlemmer andre steder i landet til og arrangere treff. Bruk gjerne klubbens facebook-gruppe til det.

 

Turtreff Tønsberg lørdag 9. september kl 12.00

Oppmøte:
Essoveien, 3153 Tolvsrød
Sesongens første turtreff går i Tønsberg. Fra Horten, gjennom Åsgårdstrand, videre ca 5 km, til venstre opp Essoveien, rett frem – ender i parkeringsplass ved Essoskogen. Vi møtes på parkeringsplassen ved tidligere Esso Rafineri og går en tur i skogen langs sjøen. Etterpå samles vi på Pizzaen på Tolvsrød hvor hundene kan være med ute. Kontaktperson Rita 41543888 og Jostein 91706568

 

Turtreff Svartskog lørdag 14. oktober kl 12.00

Oppmøte:
Vestenga – fotballbanen på Svartskog
Det årlige turtreffet på Svartskog gjennomføres på lørdag 14. oktober. Vi går til Gapahuken hvor det blir mulighet for grilling. Kontaktperson er Kenneth 90780926. Vi gleder oss til å se dere alle sammen.

Turtreff Skedsmokorset

Oppmøte:

Tæruddalen utfartsparkering
Vi møtes på parkeringen og går en runde med en rast underveis. Ta med noe å sitte på, mat og drikke 🙂 Kontaktperson er Berit Johansen 47016138

 

 

Vi følger helsemyndighetenes råd om å holde avstand, vaske hendene og holde oss hjemme dersom vi er syke/har symptomer på luftveisinfeksjon.

Både deltaker og arrangør er ansvarlig for god håndhygiene.

Vi vil lage en oversikt over hvem som har vært til stede dersom en evt smittesporing skulle være påkrevd.